Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Photograph Of You

2022. szeptember 27. - Szigi.

A The Meaning Of Love után pedig azonnal jön a másik popos dal, az A PHOTOGRAPH OF YOU a ma 40 éve boltokba kerülő A Broken Frame lemezről. A See You mellett ez a másik dal, amit már elvileg Martin legelső formációja, a Norman And The Worms is játszott. Simon Spence, a Just Can't Get Enough című könyv szerzője állapítja meg a könyvében, az A Photograph Of You szintén a korai Norman And The Worms időszakban született. Steve Gallacher így nyilatkozott: "Még mindig megvannak azokból a szövegkönyvekből, amelyekre Martin leírta az akkordokat, amiket leírt. Ezeken a lapokon megtalálhatod a See You-t, az A Photograph Of You-t, a Green Grass-t és a Saxophone Joe-t, a dalokat, amiket élőben játszottunk"

A dal kellemes zongorákkal kezdődik, majd nem is kellemetlen húzóssággal folytatódik, ám a bugyuta, gyerekes szöveg és a kissé közhelyes dallam nem sokat segít a közelkerülésen. Van egy kissé olaszos hangulata is, a helyenként mandolin-szerűen játszó szintetizátornak köszönhetően. A dal közepén a „fütyülős“ szintidallam szintén kellemes, de érzésem szerint egy lemezzel korábbra való... Az egyébként nem kellemetlen „feel blue“ lezárásba aztán hamarosan szélzúgás keveredik, és visszatér az A Broken Frame alaphangulata...

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6517940244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása