Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Saw Something (Studio Sessions)

2022. október 23. - Szigi.
Máris visszatérünk a tegnap 15 éves Dave Gahan szólólemezre, az Hourglass-re. Ekkortájt a CD-khez szinte automatikusan tartoztak DVD-mellékeltek is; a DVD-vel megtámogatott CD-k pedig alig kerültek többe, mint maguk a szimpla CD-k (sőt, gyakran könnyebben megtalálhatóak is voltak a lemezboltokban). Az Hourglass CD+DVD különösen jó példa, lefogadom, hogy sokunknak megvan ez a verzió, mert meglepően olcsón vesztegették 2007-2008 körül...
 
Az Hourglass DVD-n a Kingdom klipje, a már tegnap bemutatott Hourglass dokumentumfilm és az Endless klipszerű stúdió session-je mellett négy további Hourglass-dal stúdióváltozata volt látható/hallható. Elsőként jöjjön a SAW SOMETHING (STUDIO SESSION). A doboknál Christian Eigner, a szintiknél Andrew Phillpott, a gitároknál John Frusciante - helyett Tony Hoffer, a Hourglass mixelője. Frusciante szólóját is ő játssza. Nem rossz változat ez, Dave kicsit lejjebb hangolva énekel, az albumhoz képest, főleg a gitárszóló előtti középrészt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5517959722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása