Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

15 éves a Spinner fellépés: Deeper And Deeper

2022. október 28. - Szigi.

Ma pedig Dave Gahan fellépésekkel kezdünk. 15 éve, Dave második szólólemeze, az Hourglass megjelenése után Dave adott néhány rövid fellépést. Az egyik ilyen 'Interface' nevű műsorban volt, ahol a művészeket arra kérték, hogy adják elő dalaik lecsupaszított verzióit az azóta megszűnt Spinner.com oldal számára. A Spinner az AOL Music tulajdona volt, így az előadásra az AOL new yorki, Broadway-n található stúdiójában került sor.

Dave itt is az Hourglass idején őt kísérő bandával lépett fel (Christian Eigner (dobok), Martyn LeNoble (basszusgitár), Graham Finn (gitár), Andrew Phillpott (billentyűk), Kurt Uenala (Roland SH101)), és ezúttal is a "szokásos" 7 dalát játszotta el (Saw Something, Kingdom, Deeper And Deeper, Use You, Endless, A Little Lie, Miracles)

Ebből a 7 dalból összesen 4 esetén áll rendelkezésre videó. A Kingdom már szerepelt a fellépésről a Kingdom kislemez jubileumánál, most következzék a többi dal. Elsőként a Deeper And Deeper:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1917962198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása