Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A "Global Ultra Tour" kezdete - 2017 Manchester, ma 5 éve

2022. november 17. - Szigi.
Ma 5 éve Manchesterben lépett fel a Depeche Mode, és a dublini setlist-káosz után itt rajzolódott ki a téli turnészakasz (a rajongók által csak "Global Ultra Tour"-nak nevezett időszak) végleges dalcsokra.
 
A legfájdalmasabb csalódás az volt, hogy a 22 dalos dallista innentől 20 darabra redukálódott. Kimaradt a Wrong, a Heroes, és az azt Dublinban helyettesítő Policy Of Truth is. Helyet cserélt a Precious és az In Your Room, Martin pedig végre észbe kapott, hogy lehet az általa előadott dalokat is cserélgetni, és azonnal eljátszotta az Insight-ot (és a Judast), amelyből az Ultra dala a téli turnészakasz "alapdala" lett, sőt, aztán ez került fel a Spirits In The Forest videókiadványra is. Egy koncertnyi szünet után visszatért a Stripped, viszont a dublini A Question Of Lust és Halo későbbi visszatérés nélkül került ki a setlistből...
 
Következzék most az Insight!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5817970472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása