Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Behind The Wheel, 2013-2014

2022. december 29. - Szigi.

És a kétnapos maratoni Behind The Wheel megemlékezésünket a dal Delta Machine Touros változatával zárjuk. Ezen a turnén sem szerepelt az elején a Music For The Masses koncertklasszisa, ám aztán - a Tour Of The Universe-höz hasonlóan cseredalként lassan "bekúszott" a setlistbe, és a turné 2014-es szakaszán már minden alkalommal játszották. Van valami rideg ebben a változatban (a dobok érdekesen szólnak), de ezt leszámítva ismét a "Touring The Angel" verziót halljuk.

És hogy miért a Delta Machine Touros verzióval búcsúzunk a kétnapos Behind The Wheel-visszaemlékezésünktől? Azért, mert a Global Spirit Tour-on - némi meglepetésre - megint nem játszották a dalt, egyetlen egyszer sem. Ha lehet fogadni egy tuti dalra a Memento Mori Tour setlistében, akkor szerintem a Behind The Wheel nem fizetne valami jól ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1917973452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása