Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Dave átalakulása, második rész

2023. január 17. - Szigi.
A Songs Of Faith And Devotion korszak és a kilencvenes évek közepének gyászos időszaka értelmezhetetlen Dave második felesége, Teresa Conroy megemlítése nélkül. Teresa Terri néven pornószínésznő volt, majd az 1988-as és az 1990-es amerikai Depeche Mode turnén az együttes sajtófőnöke volt. Az akkor még életvidám Teresa 1992 és 1996 között volt felesége Dave Gahannek, 2001-től pedig T C Conroy néven life coachként és spirituális tanítóként dolgozik Los Angelesben. Szakterülete - többek között - a sztárok és a drogfüggőség...
 
Jonathan Miller Stripped című könyvében így vall Dave erről az időszakról „Beleszerettem egy lányba a Violator turnéján, ott voltunk Amerikában, és én mindig ott akartam élni. Felvetettem, hogy költözzünk Kaliforniába, és kezdjünk új életet. Unatkoztam, és minden túl simán ment - mondta Gahan Paul Connolly-nak a The Timesban. - Túlzottan is biztonságban éreztem magam Angliában, és ez nem tetszett. Volt egy szerető feleségem, aki törődött velem, egy újszülött kisbabánk, egy hatalmas vidéki házunk, pár autó a garázsban, és nem éreztem jól magam. Kaliforniába akartam költözni, de Joanne nem akart velem tartani.”
 
"Azt hiszem, nem bíztam magamban és a képességeimben, hogy megítéljem, mi a jó nekem, és mi nem az. Mindig problémáim voltak a bizalommal, és nem vettem észre, hogy ez valószínűleg abból fakad, hogy nem bízom meg magamban sem. Mindennek nincs köze a családhoz, inkább úgy gondolom, az érzés bennem volt gyermekkoromtól kezdve. Angliában sosem éreztem magam otthon: szép vidéki ház, néhány autó a garázsban, de úgy éreztem, ez nem én vagyok. Azt hiszem, a Kaliforniába költözésemnek az önkereséshez van köze. Próbáltam kitalálni, mi értelme van az életemnek: hogy miért vagyok itt... egyáltalán, miért vagyunk mi mindannyian itt?"
 
dave_teresa_93.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6718027860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása