Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Memento Mori formátumai - nincs bónusz kiadvány :(

2023. február 10. - Szigi.

Ahogy azt a tegnap láthattátok, a - stikában egy héttel későbbre csúsztatott, március 24.-én megjelenő - Memento Mori többféle színben meg fog jelenni vinylen, ezenkívül lesz egy sima CD-s és egy deluxe CD-s változat, valamint hosszú évek után először kazetta is. Ami számomra egyértelmű csalódás, hogy a deluxe kiadvány csak egy 24-lapos keménykötésű fényképes könyvet tartalmaz, Anton Corbijn exkluzív fotóival, de ezúttal nemhogy plusz dalok, hanem még mixek sem társulnak a kiadványhoz. A 12 dal címe pedig természetesen az, ami napvilágot látott hétvégén.

01 - My Cosmos Is Mine
02 - Wagging Tongue
03 - Ghosts Again
04 - Don't Say You Love Me
05 - My Favourite Stranger
06 - Soul With Me
07 - Caroline's Monkey
08 - Before We Drown
09 - People Are Good
10 - Always You
11 - Never Let Me Go
12 - Speak To Me

Nincs tehát hír az egyébként hivatalosan bejegyzett 'Other Side' és 'Image And Likeliness' dalokról - persze lehet, hogy ezek valamelyik albumdal korábbi változatai.

cdformatum.jpg

ezustlpformatum.jpg

formatumok.jpg

kazettaformatum.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1118046208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása