Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

15 éves az Hourglass Remixes! A remixek végigvételével búcsúzunk az Hourglass-időszaktól

2023. március 11. - Szigi.
Mai kerek évfordulós kiadványunk Dave Gahan egyetlen szóló remixlemeze, a HOURGLASS REMIXES, amely pont ma 15 éve került a boltokba. A 8 számos vinyl kiadvány mellett egy számos 11 CD is megjelent, amelyen korábban megjelent mixek mellett néhány nehezebben hozzáférhető mix is szerepelt. Érdekesség, hogy a vinylen teljes hosszukban szerepeltek a mixek, a CD-re viszont mindegyik bizonyos mértékben editálva lett - így tehát tulajdonképpen a 2008-ban sokkal elterjedtebb CD kiadványon voltak az érdekesebb, a korábbiaktól eltérő változatok.
 
Nézzük a kiadvány mixeit (és ezzel le is zárjuk a Hourglass-korszakra való visszaemlékezésünket). A lemezt a DEEPER AND DEEPER (JUAN MACLEAN CLUB REMIX) nyitja. A Six Finger Satellite egykori tagja, John Maclean a The Juan Maclean nicknév alatt készített egy időben jobbnál jobb remixeket, és hullámzó színvonalú saját lemezeket. A Deeper And Deeper-hez készített mixe kiváló: táncos, feszített hangzású, és pont annyira nyers, amennyire az szükséges.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9618068988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása