Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bunyó Salt Lake Cityben

2023. május 08. - Szigi.

35 éve különös közjáték zavarta meg a Depeche Mode koncertjét Salt Lake Cityben. A ráadás előtti szünetben Andy állítólag kritizálta Dave színpadi teljesítményét, ám meglepetésre nem Dave, hanem Alan kelt a frontember védelmére, mégpedig fizikai fellépéssel!

Alan: "Úgy gondoltam, hogy ez egy kicsit túlzás volt tőle, és verekedni kezdtünk. Ütések csattantak, néhány betalált, néhány nem, és úgy hallottam, hogy még néhány könnycsepp is kicsordult. A legrosszabb az volt, hogy mindannyiunknak rögtön vissza kellett mennünk a színpadra, hogy eljátsszuk a 'Just Can't Get Enough'-ot"."

A koncertről a DM Live Wikin van audio felvétel. A setlist szerint az első ráadás előtt-alatt történhetett a konfliktus. Az A Question Of Lust volt a ráadás első dala, Dave és Andy talán ekkor nem volt a színpadon, és ekkor lehetett a perpatvar - vagy ha Andy mégis a színpadon volt, akkor Alan rosszul emlékszik, mivel az utolsó ráadásszám nem a Just Can't Get Enough volt, hanem az Everything Counts. Spoiler: a felvételen semmi sem hallatszik a backstage-ben történt perpatvarból...

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1618119320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása