Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Hold On, koncertfelvétel

2023. június 03. - Szigi.
A tegnapi Paper Monsters jubileum után ma következzenek az album élőben előadott dalainak koncertváltozatai. A Dirty Sticky Floors már volt a kislemeznél, az I Need You és a Bottle Living változatai pedig majd a kislemeznél kerülnek elő, de a többi 7 dalt ma végigvesszük.
 
Mert mindegyik dalt játszotta a lemezről Dave; a viszonylagos lassúságot pörgős (és még a DM-nél is pörgősebben előadott) DM dalokkal pótolta ki a Paper Monsters Tour koncertjein. Egyértelmű volt számára, hogy koncertezni fog: "Szeretnék az albummal turnézni Európában és Amerikában egyaránt. Egy Depeche turné manapság úgy néz ki számunkra, mint egy szörf bajnokság. Nem tudsz alámerülni... 20 dal, 20 sláger, a hullámok végig a magasban tartanak. Ezúttal máshogy lesz. Olyan lesz, mint egy régi depeche koncert. Kiadok egy albumot, majd pedig elmegyek vele turnézni a következő évben úgy, hogy gyakorlatilag eljátszom az összes albumon található számot. Persze jól is szeretném érezni magam... néhány depeche szám is bele fog kerülni a repertoárba, Martinnal már egyeztettem ez ügyben."
Dave nívós csapatot állított össze a turné zenekarának, noha az előadott dalok minősége (főleg a DM daloké) meglehetősen megosztotta a rajongókat. A Dave Gahan Band az énekes mellett az alábbi tagokból áll: Martyn LeNoble (basszusgitár), Victor Indrizzo (dobok), Knox Chandler (gitárok), Vincent Jones (billentyűs hangszerek).
 
Nézzük tehát akkor elsőként a HOLD ON koncertváltozatát! A dalt a nyári turnészakasz során másodikként játszotta Dave és csapata, ősszel pedig a ráadás első dala lett. Dave igen bátran az egész refrént üvöltette az arénával. A dal új, izgalmas középrészt kapott. Kellemes dal jó változata:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5118136328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása