Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy rövidebb kisvámpír

2023. október 14. - Szigi.
A Should Be Higher kislemezen kizárólag mixek szerepeltek, semmilyen más dal nem volt rajta megtalálható (még más dalnak a remixe sem, mint pl. a Soothe My Soul kiadványon). Ezeket a remixeket néhány napja végigvettem már, a Delta Machine | The 12'' Singles Box megjelenése alkalmából, így (alighanem közkívánatra ;) ) nem ismételném önmagamat és nem venném végig újra a kiadvány mixeit. Néhány mix azonban nem került fel a vinyl kiadványra, ezekről mégis megemlékeznék most.
 
Elsőként itt a SHOULD BE HIGHER (LITTLE VAMPIRE SINGLE EDIT), ami a Should Be Higher eredeti kislemezének a kettes (záró) dala volt. A Little Vampire a Yeah Yeah Yeahs gitárosának, Nick Zinner-nek az alkalmi formációja volt ebben az időszakban. Nick tiszteletben tartotta a dal eredetijének dallamstruktúráját, de azért egy kis elidegenítő kosz belefér a döngölős dobok mellé. Nem rossz mix, de pont elég belőle ez a Single Edit hosszúság (4 perc)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8318230311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása