Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Végre kézzelfogható kislemez - Ghosts Again remixes

2023. november 10. - Szigi.

Ma megjelent a Memento Mori időszak első nem digitális kislemeze, a GHOSTS AGAIN (REMIXES), amelyen Massano, valamint Chris Liebing és Luke Slater hallhatóak.

Ismételjük át, milyen mixekről is van szó! A MASSANO REMIX a Ghosts Again mixek leginkább táncparkettre csábító darabja. A hódító dallam, a szintiszőnyeg, a vérfagyasztóan jó "belepörgetős" effektek és a zsíros basszus mind-mind nagyon tetszetős és emlékezetes; jónéhány nyári házibulin teszteltük a hangfalakat vele :)

A CHRIS LIEBING VS LUKE SLATER REMIX két nagy nevet takar. Az első, Chris Liebing a Mute Records üdvöskéje, aki a DM-nek (Going Backwards) és Martinnak (Vervet) már készített remixet. A másik név, Luke Slater pedig egy legendás DJ a kilencvenes évekből, aki aki 25 éve a Headstar-hoz már készített remixet - természetesen soha nem volt ekkora időkülönbség egy DM remixelő első és második munkája között... Ahogy az sajnos lenni szokott, a nagy kollaboráció nem igazán sült el izgalmasan, a felpörgetett tempójú mix meglehetősen eseménytelen. Chris Liebing ennél sejtelmesebb, minimalistább, Luke Slater pedig ennél zajosabb mixet szokott készíteni. Most megálltak félúton - ráadásul ez a kiadvány leghosszabb, 8 perc fölé nyúló darabja.

Itt a borító:

massano_chris_liebing.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2218255361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása