Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egyéves a 6122!

2023. november 25. - Szigi.
Ma 1 éve jelent meg az Andy Fletcher emléke előtt tisztelgő válogatáslemez, 6122 címmel (ez a cím a születési (1961) és halálozási (2022) dátumának összegyúrása). A dupla CD a The Brute nevű együttesből ismert Ganiel Gierke irányításával lett összeállítva. A lemez bevételeinek 50%-át egy brit gyermekjótékonysági szervezetnek és a németországi Children's Cancer Trustnak ajánlják fel, akik hivatalosan is partnerei a projektnek.
 
A lemezen olyan művészek vesznek részt, mint Gareth Jones (aki a Construction Time Again, a Some Great Reward és a Black Celebration lemezeken közreműködött), Bernhard Lloyd, az Alphaville volt tagja, Bon Harris a Nitzer Ebb-ből, Carlos Peron, a Yello társalapítója, Nico Wieditz az And One-ból és még sokan mások. Még Brian Griffin is részt vett a produkcióban, aki a fent említett három Depeche Mode lemez borítóját tervezte
 
Számunkra persze a legnagyobb megtiszteltetés, hogy magyar fellépője is van a produkciónak. Az Apsürde zenekar és (Hodosi Enikő) Manoya fantasztikus The Sun And The Rainfall feldolgozása is szerepel a lemezen. Nézzük:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr318265707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása