Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

35 éves az Everything Counts (Live) kislemez!

2024. február 13. - Szigi.
Ma 35 éve jelent meg az EVERYTHING COUNTS (LIVE) kislemez! A kerek évfordulót - megszokott módon - egész napos posztokkal ünnepeljük.
 
Az Everything Counts (Live) 1989-ben a 101 koncertlemezt hivatott reklámozni. A kislemezen koncertfelvételek mellett új remixek is megtalálhatóak voltak. Ez a DM egyik legsokszínűbb kislemeze, hiszen 5 különböző dal is megtalálható rajta.
 
Az Everything Counts a 101 koncert - és a Music For The Masses Tour összes állomásának - záródala volt. A hódító dal egyik legemlékezetesebb előadása volt ez, az önfeledten táncoló Dave-vel, a pályafutása éppen legnagyobb sikerét elérő zenekarral és a záró közönségénekeltetéssel.
 
A koncertverzióhoz kissé újravágták a 101-ről ismert felvételt, az elején jóval gyorsabban elérünk a főtémához, és a közönségénekeltetés sem olyan hosszú a végén. A klipben pedig a DM a dalszöveghez lazán köthető dolgokat csinál éppen, valamint ironikusan a merchandise eladásra helyezi a hangsúlyt, a kapzsiság ellen szóló dalszöveg ellenére. Emlékezetes az elején Jonathan Kessler "baromi sok pénzt keresünk, egy tonna pénzt!" beszólása is.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8318324617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása