Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A DM ellenérzései Spanyolországgal - 40 évvel ezelőtt

2024. március 10. - Szigi.
Még egy teljes koncertfelvétel a 40 évvel ezelőtti Construction Time Again Tour-ról, Madridból. A hangos, zajos felvétel "közeli" élményével igazi csemegének számít a korszakból.
 
Különös módon ekkortájt a zenekar nem volt elájulva Spanyolországtól. A DM Live Wiki megemlít egy interjút, ahol Andy így beszél: "Spanyolország nem tartozik a kedvenc országaink közé. Legutóbb, amikor ott jártunk, volt egy borzalmas sajtótájékoztatónk. Spanyolország volt az egyik olyan ország, ahol az első albumunk, a 'Speak and Spell' népszerű volt, alapvetően azért, mert az egy diszkóalbum volt, és ők szeretik a diszkót, ezért azt hiszik, hogy mi azóta is ezt játsszuk. Ennek a bizonyos sajtótájékoztatónak az első kérdése az volt, hogy "Milyen érzés olyan zenét játszani, ami ennyire nem divatos?". Ezek után az egész riport olyan volt, mintha folyamatosan egy verekedést próbálnánk leállítani!"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3418346601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása