Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tobzódás a kiadványbőségben - a Corrupt demója

2024. április 22. - Szigi.
Máris rátérünk a tegnapelőtt 15 éves Sounds Of The Universe Deluxe Edition-jének a harmadik CD-jére, ahol különböző dalok demó verziói voltak megtalálhatók. Nagy kincs a DM univerzumában! A demókat egyesével végigveszem minden dal vagy album jubileumánál, így most a Sounds Of The Universe demói kerülnek sorra.
 
Noha a Sounds Of The Universe időszakról sokunknak a steril hangzás ugorhat be, mégis volt, amikor a dalok "koszosítása" jól sikerült. A CORRUPT esetében felkerült a deluxe kiadványra a demó változat is, és hallhatjuk, hogy Martin előadásában egy sokkal egyértelműbben elektronikus alkotás lett volna a dal; a bluesos dög és kosz a stúdiófelvételek kapcsán ragadt hozzá. Hangulatos a stúdióvideó!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6518385513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása