Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A neten már elérhető az új Depeche Mode-album (index.hu)

2013. április 09. - Szigi.

A tizenhárom dalt tartalmazó, Delta Machine című lemezt, amely a popzene egyik legsikeresebb brit zenekarának tizenharmadik albuma, egyes országokban már péntektől megvásárolhatják a rajongók. Magyarországon március 25-én, hétfőn jelenik meg. Legutóbbi albumuk, a 2009-es Sounds of the Universe tizennégy országban debütált az első helyen, vélhetően az új anyag is sikert arat majd.

Az együttes vasárnap a bécsi MuseumsQuartier-ban (Múzeumi Negyed) fogja bemutatni a lemezt, májusban pedig európai turnéra indul. A koncertsorozat május 7-én kezdődik Tel-Avivban, a Hajarkon Parkban.

A zenekar összesen 34 koncertet ad 25 európai országban, köztük a milánói San Siro stadionban, a párizsi Stade de France színpadán és a moszkvai Lokomotívban. A Depeche Mode május 21-én játszik Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban, az európai turné a fehéroroszországi Minszkben zárul július 29-én. Ezt követően Észak-Amerikában kezd koncertsorozatot a zenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr505213734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása