Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bizonytalanság Santa Barbarában

2013. szeptember 25. - Szigi.

Egyelőre nem tudni a pontos setlistet Santa Barbarából! Szinte biztosan volt a Shake The Disease (feltehetően Martin előadásában), ami a zavart okozza, hogy ez állítólag a második ráadásban volt, a Home után, ami után a Never Let Me Down Again következett, tehát eszerint kimaradt volna a Halo, a Just Can't Get Enough és az I Feel You. Várjuk a pontosabb információkat!

update

Egyre valószínűbbnek tűnik egy meglehetősen szokatlan ráadás: Home (Martin) - Shake The Disease (Martin) - Never Let Me Down Again. Kimaradni tűnik a Halo, a Just Can't Get Enough és az I Feel You. Még a setlist közepe is kissé ködös, illetve a két első Martin-szám közül is csak a But Not Tonight a (szinte) biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr625532480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása