Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy volt német bordélyházban is forgattak a Depeche Mode filmhez (quart.hu)

2014. október 15. - Szigi.

A Depeche Mode vadonatúj koncertfilmjét a jól bevált harcostárs, Anton Corbijn rendezi, várhatóan az ősszel jelenik meg.

A Depeche Mode tavaly számos országban, városban turnézott a Delta Machine albummal. Ennek a turnénak a vége felé rögzített Anton Corbijn két berlini állomást, ez jelenik meg hamarosan egy kétórás koncertvideó formájában. Az anyagon olyan nagy slágerek is felcsendülnek majd, mint az "Enjoy the Silence", a "Personal Jesus", a "Just Can't Get Enough" és a "Walking in My Shoes".

A kiadvány deluxe verzióban is megjelenik, mely egy második DVD-t is tartalmaz rajongói és zenekari interjúkkal, öltözői jelenetekkel és egy kétdalos akusztikus szettel. Ez utóbbit a Bel Ami névre hallgató, nagy múltú berlini bordélyházban rögzítették. Emellett a koncert hanganyaga is megtalálható lesz a dobozban CD-n, illetve egy másik CD, mely a Delta Machine album 5.1 surroundban újrakevert verzióját tartalmazza. A CD-khez külön kivehető tokok és egy 16 oldalas booklet is tartozik.

"Berlinnek mindig is kiemelt helye volt a zenekar szívében. Mindemellett kemény rajongói táboruk is van a német fővárosban. A film a két ottani koncert legjobb pillanatait, valamint a helyi közönség és a csapat közti különleges kapcsolatot próbálja meg visszaadni” – mondta a rendező.

Dave Gahan (R) és Martin Gore (L) a 'The Delta Machine' turné berlini állomásán. Photo: RAINER JENSEN/dpa

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen

Dallista:

1. Intro

2. Welcome to My World

3. Angel

4. Walking in My Shoes

5. Precious

6. Black Celebration

7. Should Be Higher

8. Policy of Truth

9. The Child Inside

10. But Not Tonight

11. Heaven

12. Soothe My Soul

13. A Pain That I'm Used To

14. A Question of Time

15. Enjoy the Silence

16. Personal Jesus

17. Shake the Disease

18. Halo

19. Just Can't Get Enough

20. I Feel You

21. Never Let Me Down Again

22. Goodbye

23. Credits

Plusz akusztikus dalok:

1. Condemnation

2. Judas

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr646795241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása