Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma 23 éves a sokkoló kislemez... my kingdom comes! :)

2016. február 15. - Szigi.
Kevés olyan sokk érte a Depeche Mode-rajongókat, mint 23 éve, az I FEEL YOU megjelenése kapcsán. Csontsovány, hosszú hajú, agyontetovált Dave, Martin haját rázva gitározik, Alan dobok mögött ül... pedig a dal maga - alaposabban meghallgatva - erősen szintetizátor-alapú, csak a bluesos gitár a "rockos" benne. Nézzük meg most ennek a ma debütáló, azóta is koncertkedvenc kislemezes dalnak egy korabeli TV-fellépését!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr148389762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2016.02.15. 15:32:26

Királyság, de szerintem ez is playback :) Dave miért volt ilyen vékony? Ezt mindenki tudja és hála a magasságosnak sikerült kilábalnia belőle. Nem személyes tapasztalat, de ha egyszer hozzányúlsz bizonyos szerekhez, akkor két dolog történhet az emberrel: 1.) Irány a rehab és kínkeservesen rommá izzadva, de lejössz a cuccosról. 2.) Folytatod tovább és a végén már menthetetlen leszel. Neki sikerült talpra állnia, éppen ezért jár a tisztelet és az elismerés, mert sajnos sok énekes, énekesnő, színész, színésznő nem tudta hol a határ, nem tudták mennyi az annyi és ez végül a vesztüket okozta.
süti beállítások módosítása