Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

1990, The Wherehouse-In-Store! Még mindig a Violator bűvöletében: hogy is volt az a csaknem zavargásba fulladó dedikálás?

2016. március 20. - Szigi.

A Violator albumot népszerűsítendő a Sire/Reprise és a KROQ-FM rádió dedikálás szervezett 1990 március huszadikára, a The Wherehouse lemezboltba, Los Angeles-be. A rajongók már napok óta várták, hogy találkozhassanak a kedvenceikkel, így a dedikálás kezdésekor, este 9-kor már több, mint tízezren akartak bejutni a dedikálásra. A nagy tömeg túl kis helyre akart bezsúfolódni, és a nagyméretű rendőri jelenlét is pattanásig feszítette a hangulatot, A rendőrség végül közbelépett, és 1 óra elteltével lefújta a dedikálást és kimenekítette a zenekart. Ezzel a Depeche Mode minden egyes hírműsorban vezető hír volt, ami rendkívül jót tett a Violator-album eladásainak. Ez éppen ma 26 éve történt; ennek örömére nézzük meg az erről készült dokumentumfilmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr548479724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása