Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Hollywood, tegnapelőtt: ez tényleg Secret Event volt!

2017. április 23. - Szigi.

A péntek esti hollywoodi Secret Event a nevéhez méltóan igencsak titokzatos volt, furcsa módon még 48 órával az esemény után sem teljesen csengenek egybe a visszaemlékezések az eseményről. Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a banda 3 részre osztott show-t adott. Az első két dal (Going Backwards, So Much Love) egyes-egyedül egy kiválasztott rajongónak, Liz Dwyer-nek csendült fel, a többi rajongót csak ezután engedték be. Ezután nagyjából a már az idei fellépésekről megismert dalok következtek (Barrel Of A Gun, Corrupt, Cover Me, A Pain That I'm Used To, In Your Room (albumverzió!), World In My Eyes). Martin két dalt prezentált a setlist közepén: a Home mellett debütált az A Question Of Lust (Dave bohóckodott Christian mellett a doboknál, és állítólag közönség közé dobott mikrofonnal, tetszőleges rajongó énekelhette a dalt!), majd egy újabb live-premier (Poison Heart) és a Where's The Revolution után távozásra kérték a rajongókat. Ezután viszont kissé ködös, hogy mi történt: elvileg vagy egy másik csapat rajongót, vagy zeneipari szakembereket hívtak be, és előttük folytatták a show-t, noha az alábbi dalokat még nem erősítették meg. Állítólag tehát jött a már beharangozott Everything Counts, majd két olyan dal, ami egy turnényi szünet után tért vissza a setlistbe (Wrong, Stripped), aztán jött a slágerparádé: Enjoy The Silence, Never Let Me Down Again, Somebody, Walking In My Shoes, Heroes (David Bowie feldolgozás), I Feel You és zárásként a Personal Jesus. A minden bizonnyal már a turné fő programját tartalmazó setlist egyszerre nagyon valóságszagú, egyszerre viszont kicsit túlzottan is kockázatmentes (Martin a három legjobban bejáratott dalát énekelte - ez nem igazán vall rá, vagy például az Enjoy-Never főprogramzárás és a Personal Jesus koncertzárás már pont így volt ellőve a Tour Of The Universe-en), habár érdekesség, hogy nélkülöz olyan, az elmúlt turnékon kihagyhatatlannak bizonyuló dalokat, mint az A Question Of Time, a Policy Of Truth, vagy éppen a Precious.

Mindenesetre zsúfolt hét elébe nézünk: holnap este újabb fellépés és interjú (The Late Late Show with James Cordon ), szerdán ismét koncert, ismét Hollywood-ban (Special Thank You Show), pénteken pedig megjelenik vinylen is a Where's The Revolution, jórészt új remixekkel. Utána héten pénteken pedig indul a Global Spirit Tour, Stockholmban!

Búcsúzóul nézzük meg Liz Dwyer videóját, aki megható beszédben köszöni meg a Depeche Mode-nak a lehetőséget, hogy csak neki játszották el az első két dalt. Megtudhatjuk továbbá azt is, hogy Dave kedvenc dalai a Music For The Masses-ről a Nothing és a Strangelove! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3512449155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása