Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy hallgatás utáni benyomásaim a Where's The Revolution vinyl mixeiről

2017. április 29. - Szigi.

Autolux mix - Ezt ismertük a CD-ről.

Pearson Sound mix - Kellemes lebegős SOTU-hangulat, előtte meg ezt baromira zavaró törtütemek. Szokatlan, hogy ilyen kevés a négynegyedes mix a Spirit-érában, tiszta Ultra-feelingem van.

Algiers Click Farm Remix - Mintha Bitstream szelleme térne vissza a Pain That I'm Used To maxiról. Zajos, zörgős, beteg mix.

Simian Mobile Disco Remix - Na, hiányoltam a négynegyedeket! Hagyományos veretős klubhimnusz, akár Sasha is lehetne, a gyors tempóra abszolút nem illő lassú, gyászos Dave énekkel.

Pearson Sound Beatless Remix - A nevéből valami agybeteg torz zúzdát vártam, ehelyett kaptam egy gyönyörű Brian Eno-s ambient alkotást, kár, hogy kicsit rövid. Több ilyen DM mixet! (mondjuk a WTR-ből egy hangot nem hallok belőle, de hol itt a probléma? :D )

Simian Mobile Disco Disco Dub - Szigorú kezdés, természetesen négynegyed. Jól áll neki, hogy instrumentális, nem úgy, mint a másik SMD mix.

Terence Fixmer Spatial Mix - Van benne valami kistermes fenyegető hangulat, amit csak néha szakít meg a dal refrénje. Jobban tetszik, mint a CD-n lévő Terence Fixmer mix.

Patrice Bäumel Remix - Ez már hozzáférhető volt valami DJ mixben nemrég, talán a legkellemesebb hangulatú négynegyed a kiadványon. Jó kis visszhangosított Dave-hangok, effektként használva.

Ewan Pearson Kompromat Dub - ez is jobb, mint az összeszedetlen CD verzió. A hangsúly a "Train is coming" részen van.

Számomra egyértelműen jobbak a mixek, mint a CD-n. 

(Index Fórum)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7612466889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NewZ 2017.05.02. 06:53:33

Meglátom...vagyis meghallom
..:-)
süti beállítások módosítása