Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Beavatta a Depeche Mode a Groupama Arénát - a blikk.hu cikke

2017. május 24. - Szigi.

/Fotó: Fuszek Gábor

694
Budapest - Öt perce már basszusdobtól remegett a Groupama Aréna fémváza, amikor Dave Gahan 55) megjelent a D-szektor előtt felépített gigaszínpadon és kezdetét vette a Sasfészek első, nagy rockbulija
Hirdetés- Jó estét Budapest! - kiáltotta Gahan angolos rocksztárosan a Spirit című új lemez két dala, a Going Backwards és a So Much Love után, és már lüktetett is a Barrel Of A Gun 97-ből, visszaidézve sorsjátékos fázisukat. A vezető Martin Gore (56) és az örök billentyüs Andy Fletcher (56) sem maradt ki az ajzószeres korszakból, de ezt a varázst is díjazta a 24 ezres közönség. Hihetetlen, de a szintirock 37 éve alakult sikercsapatának ez a tizedik pesti koncertje. Először a rákospalotai Volán-pályán bömbölt a Just Can't Get Enough 1985 júliusában, de ez a cucc most jobban szólt. Csak Gahan nem szólt még a hűséges és új rajongókhoz. Sebaj, a World In My Eyes-nál már a büfések is ritmusra csapoltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1712538095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása