Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

I Want You Now!

2017. szeptember 28. - Szigi.

Dave Bascombe (producer): "Volt egy tangóharmonika, amit billentyűk nélkül használtunk. Volt rajta egy gomb, amit ha megnyomtunk, kipréselte magából a levegőt. Ennyi volt a titka, megjegyzem, elég undorítóan hangzott. A végeredmény azonban kitűnő volt. A dalban, amelyikhez használtuk ('I Want You Now'), amúgy is volt néhány lihegés, amely isten tudja már, hogy honnan jött. Talán egy pornófilmből emeltük ki. Később aztán kaptunk némi segítséget néhány lánytól, a jobb hi-fi hangzás érdekében. "(a fordítás a HDMFC honlapjáról származik)

Íme a dal, amely 1987-ben, a saját lemezbemutató turnéján nem került be egyetlen egyszer sem a repertoárba, az 1990-es, valamint az 1994-es turnén pedig egyenesen a legtöbbet előadott Martin-dal volt! Állítólag Alan is készített belőle egy remixet 2011-ben a Remixes 2 81-11 albumra (az In Chains-hez hasonlóan), ez azonban mindmáig nem látott napvilágot.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4912908968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása