Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Lesz Depeche Mode a VOLT-on, de nem ez a lényeg (zoom.hu)

2017. november 13. - Szigi.

Bejelentette a VOLT Fesztivál az első néhány fellépőt a 2018-as eseményre, és a várakozásoknak megfelelően az egyik nagyon nagy név a Depeche Mode volt. A másik most bejelentett húzónév pedig az Iron Maiden.

Rajtuk kívül csak néhány nevet jelentettek be egyelőre, de máris ott van a Hurts, ami gyakorlatilag nem tudja kihagyni Magyarországot. Már hatszor léptek fel nálunk a 2009-es megalakulásuk óta, a sort jövőre sem törik meg.

Rajtuk kívül tuti érkezik majd a népszerű formáció, a hazánkban szintén sokszor megfordult Rudimental, de ezúttal csak egy DJ szettel, valamint megnézhetjük majd a Hollywood Undead nevű, népszerű rap-rockot játszó együttes koncertjét is, ha lemaradunk a jövő februárban esedékes budapesti fellépésükről.

Egyébként a Depeche Mode és az Iron Maiden fellépései is újrázások lesznek. A Depeche Mode jövő februárban, az Iron Maiden pedig június elején lép majd fel a Papp László Sportarénában.

A VOLT Fesztivált szokás szerint Sopronban tartják, 2018. június 26-30. között.

A cikk eredetije itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5713263213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása