Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

25 éves a SOFAD: nézzük a korszak mixeit... hiszen az élet túl rövid! ;)

2018. március 24. - Szigi.
Nemcsak a dalok és a koncertek, hanem a remixek szempontjából is emlékezetes korszak volt az 1993-1994-es időszak. A 25 éve kiadott Songs Of Faith And Devotion-megemlékezésünk harmadik, záró napján a SOFAD-éra emlékezetes mixeit vesszük sorra. Ízlés dolga, hogy melyik időszakban születtek a legjobb mixek, de hogy ekkor dolgoztak a legnagyobb nevekkel, az elég valószínű :)
 
Az I Feel You-hoz született mixek között meg lehet találni a kitűnő producert, Mark Stent-et, a korszak egyik emblematikus bandáját, a Renegade Soundwave-et, ám két mixet nem kisebb név készített ekkor, mint Brian Eno. A Roxy Music egykori tagja ekkor már jónéhány korszakalkotó, stílusteremtő, 'ambient' lemez után, valamint néhány bravúros produceri munka (pl. U2: The Joshua Tree, vagy éppen az Achtung Baby!) után dolgozott a Depeche Mode-dal. Munkáját dicséri az I Feel You 'Swamp', valamint a 'Life Is Too Short' elnevezésű mixe. Hallgassuk meg most ez utóbbit!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1713776092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása