Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Szenzációs buli Sopronban!

2018. június 27. - Szigi.
Hosszadalmas odajutás, izgalmas bejutás, kétszeri hatalmas eső a koncert előtt, de végül minden előjel ellenére száraz koncert: a Depeche Mode fergeteges koncertet adott Sopronban! Kitűnő hangzás, remek formában lévő zenekar, és egy meglepetés: a Telekom jóvoltából az otthon maradók is végig élvezhették a fellépést! Még setlistváltozást is hozott az este: visszakerült a Useless (a Policy Of Truth helyére), valamint megcserélték a két utolsó dalt, így 1998 óta először ismét a Just Can't Get Enough a turné záródala! (ez egyben az első alkalom, hogy egy turnénak 3 különböző záródala is legyen). A cudar hideg ellenére rengetegen voltunk, kitartottunk, és jutalmul egy kitűnő fellépést kaptunk! :)
 
Sopron, VOLT Fesztivál, setlist:
 
01 Revolution / Cover Me (remix)
02 Going Backwards
03 It's No Good
04 A Pain That I'm Used To
05 Precious
06 Useless
07 World In My Eyes
08 Cover Me
09 The Things You Said
10 In Your Room
11 Everything Counts
12 Stripped
13 Personal Jesus
14 Never Let Me Down Again
 
15 Somebody
16 Walking In My Shoes
17 Enjoy The Silence
18 Just Can't Get Enough
 
Következő fellépés holnap este Odense, Dánia, TInderbox Festival! Mi pedig az Everything Counts-szal emlékezzünk a tegnap estére! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3214076737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása