Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Elkezdjük bemutatni a két új Singles Box tartalmát!

2019. április 08. - Szigi.
A Sony és a Depeche Mode tehát azt a döntést hozta, hogy nemhogy nem kerül fel "minden" a The 12 Singles sorozatba, hanem önkényesen kihagynak kislemezeket. Nehezen érthető, hogy a Shake The Disease, az It's Called A Heart és az Everything Counts (live) kiadvány miért nem kerül bele az újrakiadások közé (őszintén szólva még mindig hihetetlennek tartom ezt a következetlenséget, és az idealista énem valami "Rest Of 12 Singles" kiadványban bízik, a fenti kiadványokon kívül pl. az így nyilván szintén kimaradó Only When I Lose Myself-fel és Martyr-ral).
 
Nekünk nincs más dolgunk tehát, mint hogy a korábbi Singles Boxok mintájára bemutatjuk a mostani két sorozat minden egyes darabját. A május 31.-i megjelenésig majdnem minden nap egy-egy alkotást veszünk a górcső alá a két kiadványról.
 
Az a remix, ami a Black Celebration - The 12'' Singles első lemezének A oldalán van, máris az egyik kiemelkedő felvétele a visszaemlékező-sorozatunknak. A már eredetileg is csodálatos STRIPPED hosszú verziója - a HIGHLAND MIX - Flood nevéhez fűződik. A léleksimogató szintetizátordallam a dal elejére került, az ütősök pedig még határozottabbak - nem véletlen, hogy 1990-ig ez a verzió volt az alapja a dal koncertverzióinak. A dal természetközeli, "hippis" hangulata valahogy valóban "felföldi" lesz, valahogy még jobban kijön az elvágyódás, mint a kissé zsúfolt albumverzióban. Kitűnő alkotás! :)
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3614747267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása