Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy gyászos hír a 10 évvel ezelőtti tel-avivi fellépés előtt

2019. május 10. - Szigi.
A tel-avivi fellépés előtt már történt egy szomorú esemény: Andy édesapja meghalt néhány órával a koncert előtt. Andy így mesélt erről 2013-ban egy interjúban: "Hatalmas sokk volt. Nagyon bizarr volt úgy fellépni, hogy tudtad, hogy az apád épp most halt meg. A koncert alatt beugrottak emlékképek apám életútjáról. Nem gondolkodtam a koncert lemondásán, főleg, miután 2006-ban ugyanitt lemondtuk a fellépést, de az biztos, hogy furcsa érzés volt a színpadon állni. Darabokra tudtam volna törni. Szerencsére a feleségem és az anyám mindent intézett. Fura módon a turné későbbi félbeszakadása és Dave rákbetegsége adta meg a lehetőséget, hogy részt vehessek az apám temetésén, ami csodálatos volt."
 
Mi mással is emlékezhetnénk Andy édesapjára a tel-avivi koncertről, mint egy dallal, ami úgy kezdődik, hogy "Death is everywhere"?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr714804694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása