Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Freestate.hu aggódó rajongói üzenetei 10 évvel ezelőttről

2019. május 12. - Szigi.

"Huhh... durva."
"Nem semmi hír :( "
"Én azért veszélybe érzem a turnét. Eléggé."
"Kemény hír. Elbírom képzelni mi mehet most ott Athénban… Nekem ez a gyomorrontásos téma már 2006-ban sem volt hihető. Ez egyik “legolcsóbb” duma. Mi lehet az igazi ok? Nehéz elhinnem, hogy emiatt lenne…"
"Basszus. Nem okés színpadon kipusztulni. Inkább fejezzék be a turnét, minthogy bárki is elpatkoljon közülük."
"Szülinapi gyomorontás! :D Könyörgök ne legyen nagy baj! :("
"Ennél rosszabb hírt el sem tudok képzelni. Annyira várjuk már. :( Remélem Davenek semmi komoly baja nincs. :( A találgatások csak jobban felidegesítenek. Legyen már valami hivatalos hír. Ma biztos nem alszom. :("
"Ez nagyon rossz hír, remélem mihamarabb felépül. Nem csak amiatt, hogy nehogy elmaradjon a Budapesti koncert (bár az még több, mint egy hónap), hanem azért is, mert remek előadó és ember. "
"A koncert előtti fotón már látszik a tekintetén, hogy nincs minden rendben. Lehet, hogy aztán a vakuvillanás után dobott egy taccsot….."
"Szerintem ott még ok. Már a DM felirat is ment a kivetítőn amikor rosszul lett. Tényleg az utolsó pillanatban maradt el a koncert!"
"Vajon a stressz okozta? Az elég valószínű ok sztem. Minden esetre milyen érdekes, hogy szinte napra pontosan 3 éve történt a másik megbetegedés."
"Ezt nem is akarom elhinni. Nagyon remélem, hogy csak gyomorrontása van, és egy picivel sem komolyabb ;;; Elöször Andy apja, mostmeg Dave…mi lesz még???? Félek, hogy nem fogják tudni végigcsinálni. :[ :[ :[ Vigyázz magadra Dave!!!!!!!!!!!"

(a hozzászólások a Freestate.hu oldaláról származnak)

athen_koncert_elott_2009.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr914820430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása