Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy elmaradt Waiting For The Night rejtélye - 10 éve Bostonban járt a Depeche Mode

2019. július 30. - Szigi.
Tovább folytatjuk a 10 évvel ezelőtti Tour Of The Universe koncertsorozat felidézését. 2009-ben ezen a napon Bostonban lépett fel a Depeche Mode, és ez volt az első olyan alkalom, hogy nem játszották el a koncert végén a Waiting For The Night-ot, így tehát a Personal Jesus-szel zárult a koncert. A setlisten szerepelt a Waiting For The Night, de nem játszották el.
 
A turnéblogon ennek persze nincs olyan sok nyoma, lássuk csak: "A koncert előtt egy hatalmas keleti parti vihar tett minket próbára. Úgy tűnik, hogy mindenhová a legborongósabb időjárást visszük, bárhol is járunk! Ahogy Fletch szokta mondani: >>Nincs is igazi Depeche Mode koncert egy kis eső nélkül<<. Egy göröngyös utazás után a Rhode Islandon található Providence után áthaladtunk egy öblön és máris elértünk a massachusetts-beli Mansfieldbe. Vicces tény: Mansfield ikervárosa az angliai Nottinghamshire, Anglia. Csak hogy tudd. Az időjárás és az utazási késedelem ellenére időben érkeztünk a meet&greet-re, és üdvözöltük szerencsés nyerteseket. Kevesebb, mint 1-1,5 óra volt hátra a koncertig, tehát elég gyorsan el kellett készülnünk - sajnos most nem volt se csocsó, se kártya a koncertek előtt. A bostoni közönség aztán alaposan befűtött a koncertnek!"
 
Nézzük meg a koncert teljes felvételét!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6214982474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása