Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy legendás dalt örökre kipiszkálnak a setlistből - 10 éve Los Angelesben járt a Tour Of The Universe

2019. augusztus 17. - Szigi.
Két elmaradt koncert után dupla los angelesi fellépéssel folytatódott a 10 évvel ezelőtti Tour Of The Universe. A banda innentől nem játszotta a Master And Servant-et - a hírek szerint "az egyik együttestag túl giccsesnek" találta a dalt, és Dave hangszálait is megsínylette az előadás... és bizony a Strangelove napjai is meg voltak ekkor már számlálva. A második estén bejött új dalként a Behind The Wheel, ami innentől lassan elfoglalja a lerövidített első ráadásban az állandó helyét...
 
Nézzük a turnéblogot! "Ha eddig volt is némi aggodalom Dave egészségi állapota miatt, az első hangpróbán minden aggodalom szertefoszlott; Dave hangos mély és tiszta hangon énekelt. A beállás csúcspontja az volt, amikor Peter Gordeno a Hava Nagilát belejátszotta a Behind The Wheel-be Mr. Kessler tiszteletére, valamint Dave bemászott a dobok mögé egy kis poént csinálni... elég vicces volt. Az első esti setlist nagyon masszív volt. A második este a dalok kicserélődtek. Mint minden "második estén", kicsit változtattak a fiúk a setlisten. Martin elénekelte a Shake The Disease-t (fülsiketítő üvöltés kísérte a tömeg részéről), aztán a Stripped után a banda meglepte a tömeget a Behind The Wheel-lel. Ismét egy ragyogó koncert, egy legendás helyszínen."
 
Nézzük a los angelesi második este teljes felvételét!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6915008414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása