Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Buja, zöld, liberális és tiszta - 10 évben Denverben járt a Depeche Mode

2019. augusztus 27. - Szigi.
10 éve Denverbe érkezett a Tour Of The Universe. Ahogy azt megszokhattátok már, ezúttal is a turnébloggal és a koncert teljes felvételével emlékezünk. Íme:
 
"Denver! Buja, zöld, liberális és tiszta. Azt hiszem, ide költözöm.
 
Ahogy épp írom a blogot, a Depeche Mode játszik a csodálatos Red Rocks Amphitheatre-ben, Denverben, Colorado-ban. Ez volt az első utam ide, szóval nem voltam felkészülve erre a festői és mégis valóságszerű képre: egy kis koncerthelyszín fészkeli be magát Denver három sziklája, a Stage Rock, a Creator Rock és a Ship Rock közé - ez 3 vörös szikla, amely Denver hegyvidékéből nő ki.
 
Ez volt az egyik leginkább élettel teli közönség, akit valaha láttam. Ma este minden tökéletesen a helyén volt. Hangzás. Fények. Lelkes közönség. Beállítások. Az este végül az egyik legemlékezetesebb előadásunk lett."
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9615026868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása