Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Francois Kevorkian regényes nevű mixe

2019. augusztus 29. - Szigi.
Dave Gahan: "Jóval-jóval az album megjelenése, és a 'Personal Jesus' rádióba kerülése előtt kiadtunk egy maxi lemezt. A kiadvány hatalmas siker lett, főként Amerikában. Több mint egy millió példányt kelt el belőle, ami igazán lélegzetelállító. Ma ez már elképzelhetetlen lenne. "
 
Flood (producer): "Volt egy nagy produkciós megbeszélés, mielőtt belekezdtünk volna a munkába. A megbeszélésen az együttes, jómagam és Daniel vett részt, hogy meghallgassuk Martin összes demóját. A 'Personal Jesus' messze kimagaslott a többi dal közül, mondhatni tökéletes üzenete miatt, mely szerint "újra itt a Depeche Mode, de nem úgy, ahogy azt megszokhattátok!" "
 
Dave Gahan: "A dal letette az alapjait annak a jövőnek, amelyről fogalmunk sem volt, hogy milyen lesz." (a fordítások a HDMFC honlapjáról származnak).
 
Talán a legjobban sikerült Personal Jesus mix következzék, ami tulajdonképpen a dal hosszabb verziója, rendkívül érdekes mixcímmel: ez a HOLIER THAN THOU APPROACH MIX! A mix készítője Francois Kevorkian.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9715026990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása