Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Szuperközeli Miles Away Dave-ről a napfényes Floridából, 2009-ből

2019. szeptember 04. - Szigi.
10 éve zárta a Depeche Mode a Tour Of The Universe észak-amerikai szakaszát Floridában; negyedikén Tampában, ötödikén Fort Lauderdale-ben léptek fel.
Nézzük a turnéblogot: "Az utolsó két koncertünk nagyon hamar lement. Talán amiatt is, mert hetek óta úton vagyunk, közeledünk a végéhez és arról álmodunk, hogy milyen érzés lesz újra a saját ágyunkban aludni. Másrészt meg a két utolsó koncertünk, Tampában és Fort Lauderdale-ben a legjobbak közé tartozott, a rettenetes időjárás, a borzalmas égzengés és a repüléssel kapcsolatos problémák ellenére, amelyek miatt (nagyon) későn érkeztünk a koncert helyszínére, Fort Lauderdale-be. Nem is végződhetett volna jobban az amerikai szakasz!
A Ford Amfiteátrum Tampában és a Bank Atlantic Center Fort Lauderdale-ben csurig megtelt a lelkes tömeggel, akiknek minden vágya volt a turné utolsó néhány állomását elcsípni az Egyesült Államokban. És lehet-e jobb hely egy turnészakasz végének, mint a napfényes Florida?
Viszlát Mexikóban!"
 
Nézzük meg most a koncertről a Miles Away/The Truth Is című dalt. Figyelem, szuperközeli felvétel Dave-ről! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9615039778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása