Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Turnézáró Észak-Amerikában - 15 éve

2024. szeptember 05. - Szigi.

Ma 15 éve ért véget az észak-amerikai turnészakasz a Tour Of The Universe-en. A zenekar Floridában, Fort Lauderdale-ben lépett fel. A turnéblog így írt:

"Az utolsó 2 előadásunk gyorsan lement. Talán egyrészt amiatt is, hogy mivel hetekig úton voltunk, már közeledett a turnészakasz vége, és arról álmodoztunk, milyen érzés lesz újra a saját ágyunkban aludni. A másik ok talán annak köszönhető, hogy a Tampában és a Ft. Lauderdale-ben a koncertek talán a két legjobb volt a turnén. A viharos időjárás, a brutális mennydörgés és a repülőgépes nehézségek ellenére, amelyek miatt (nagyon) későn érkeztünk meg a koncert helyszínére Ft. Lauderdale-ben, az amerikai szakasz nem is zárulhatott volna jobban!

A tampai Ford Amphitheatre és a Bank Atlantic Center Ft. Lauderdale-ben zsúfolásig megtelt lelkes rajongókkal, akik alig várták, hogy elcsípjék a Mode amerikai turnéjának utolsó néhány koncertjének egyikét. És mi lehetne jobb helyszíne a turné befejezésének, mint a napsütötte Florida?"

Itt a koncertet nyitó In Chains:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4218485081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása