Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

"Kedves" és "bájos" koncert Atlantában

2024. szeptember 01. - Szigi.

15 éve Atlantában járt a Tour Of The Universe. Erről a koncertről is van hivatalos Live Here Now kiadvány.

A turnéblog így számolt be:

"Amikor földet értünk a Georgia állambeli Atlantában (készen állva az amerikai turnészakasz egy újabb látványos állomására) csak arra tudtam gondolni: „Milyen messze van a Coca Cola központja a helyszíntől?”. Életre szóló diétás kóla-ellátásról álmodoztam, ami teljesen eluralta a képzeletemet.

Az Aaron's Amphitheatre at Lakewoodban játszottunk Atlanta belvárosában, Georgia államban, közel 10.000 ember előtt - a turnéhoz képest bensőséges ez a létszám, de pont ezért volt ez az egyik legemlékezetesebb koncert, amit valaha láttam. Nem is tudom leírni a túláradó déli rajongótábort, akik lelkesen fogadták a Mode-ot tegnap este; azt hiszem, a koncert intimitása az emberek intimitásából következett. A déli vendégszeretet és báj, mint kiderült, nem mítosz. Ragyogó mosolyok és lelkes tombolás jellemezte a közönséget, ami összességében egy nagyon kedves estét eredményezett.

Bájos? Kedves? Nem éppen azok a szavak, amelyekkel egy rockkoncertet jellemezhetnénk, de mit mondhatnék? A dél-kaliforniai lány most teljesen el van ragadtatva."

Itt pedig az In Chains a koncertről:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5818482599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása