Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Első ízben Kolumbiában a DM - ma 15 éve

2024. október 10. - Szigi.

A Depeche Mode 15 éve egyfajta "mini Exotic Tour-t" csinált, jónéhány Közép- és Dél-Amerikában rendezett fellépéssel. Ezen a napon 2009-ben például első ízben léptek fel Kolumbiában, Bogotában. Érdekes, hogy ezzel a koncerttel megszakadtak a Live Here Now kiadványok: az előző, Monterrey koncert után legközelebb csak a december 12-ei Glasgowban rendezett koncert került rögzítésre. 

A turnéblog így ír: 

"Szenvedélyes Kolumbia. Amikor először hallottam ezt a kifejezést, azt hittem, hogy az ország népének lelkesedésére utal. Kiderült azonban, hogy Kolumbia kormánya nemrégiben egy tervezett stratégiát fogadott el, amelynek célja, hogy felélénkítse a külföldön kialakult képét, serkentse a turizmust a történelmi országba, valamint hogy szorgalmazza külföldi befektetéseket a növekvő infrastruktúrába. Ennek megfelelően számos jelentős zenei előadóművész választotta Kolumbiát turnéállomásként, köztük a Depeche Mode is. A Bogota belvárosában, a Parque Simon Bolivarban tartott koncertünk az egyik legerősebb és leginkább élettel teli volt eddig! A közönség már évek óta hűségesen várta a Mode kolumbiai érkezését, szóval erre az estére végre mindenki kollektíven fellélegezhetett. A „Fletcher, Martin, David” skandálásával a tömeg megadta a lüktető alaphangot a varázslatos este hátralévő részére."

Itt egy kilencperces összefoglaló a koncertből:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2218487269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása