Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

15 éve Monterrey-ben

2024. október 06. - Szigi.

15 éve Monterrey-ben zárult a Tour Of The Universe négyállomásos mexikói miniturnéja. A turnéblog így emlékezik meg a koncertről: 

"Adios, Mexikó! Jól bántál velünk. A mexikói rajongók felforgatták a házat, az időjárásotok elképesztően kegyes volt velünk, és az ételeitek is finomak voltak. Ma este volt az utolsó esténk Mexikóban. Több ezer lelkes rajongó töltötte meg az Arena Monterrey-t. A koncerthelyszín számos gazdasági nehézségen ment keresztül az évek során, ami 10 évvel kitolta a tervezett befejezési dátumot! Egy évtizedes küzdelem után a fedett aréna a város kosárlabda-és focimeccsek, valaminta koncertek központjává vált. Ez volt a Mode második látogatása a helyszínen, miután 2005-ben teltházas koncertet adtak a Touring The Angel koncertkörúton. (ez valójában 2006-ban volt - a ford.). Találkozunk Costa Ricában!"

A koncert érdekessége az elképesztően hamisan és szétesően előadott Jezebel volt. Martin meg is jegyezte utána, hogy "ez érdekes volt" :D El kell ismerni, hogy csont nélkül ebben az elrontott változatában került fel a Live Here Now CD-re. Íme:

Íme a koncertet záró Dave-Martin duett, a Waiting For The Night!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4918487253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása