Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

15 éve, Anaheimben

2024. augusztus 19. - Szigi.

15 éve Anaheimben lépett fel a Depeche Mode. Ez volt az első alkalom 8 év után, hogy Daniel Barassi, azaz BRAT írta a turnéblogot. Erre ő maga is felhívja a figyelmet: "Ez az első alkalom jópár év után, mint túra/web fotós és turnéblog-író. Kicsit berozsdásodtam, de azért sikerült pár jó felvételt készítenem. Az egyetlen szokatlan dolog az este folyamán az volt, hogy a zenekar nem jött ki a kifutóra a Waiting For The Night eléneklése alatt, noha a koncert többi dalánál használták azt."

Erről a koncertről van egy kiváló audio minőségű 8 számos felvétel. A videóhoz minden bizonnyal a koncert hivatalos Live Here Now kiadványáról keverték rá a hangot. A 8 dal a következő: In Chains, Walking In My Shoes, A Question Of Time, Home, Policy Of Truth, I Feel You, Enjoy The Silence, Never Let Me Down Again.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4418469323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása