Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Áramszünet Santa Barbarában, 15 éve

2024. augusztus 20. - Szigi.

15 éve Martin lakóhelyén, Santa Barbarában lépett fel a Depeche Mode. A koncert fő attrakcióját ezúttal egy áramszünet jelentette, amely a Walking In My Shoes fellépését szakította félbe. Az esetről videó is van. 

Daniel Barassi, azaz BRAT az alábbit írta a turnéblogba: 

"Ismét egy olyan előadás, amelyet nem tudtunk rögzíteni (hang, videó, de még képek sem - sajnálom). A zenekar a szokásosnál kicsit korábban lépett fel, mivel a helyszínen kijárási tilalom volt érvényben, de így is nagyszerű show-t adtak... néhány percig. A Walking In My Shoes körülbelül két perc után valahogy így szólt: „Az erkölcs elrontaná, a tisztesség KLIKK”. A képernyőkre és a hangra elszállt az áram. Bár nem tudunk még videót sem linkelni az eseményről, azt tudom javasolni, hogy egy kis keresgélés a neten, és találsz néhány videót az áramkimaradásról (lásd itt). A vicc mindig az volt, hogy „Hogyan szólna a Depeche Mode, ha nem lenne áramhoz csatlakoztatva?”, a válasz pedig az volt, hogy „festett körmök kattognak a billentyűzeten”. Ezúttal azonban az áramszünet ellenére Christian tovább dobolt. Dave elkezdett Christianra mutogatni, majd tapsolni. Mindent összevetve, az áramszünet alig 15 percig tartott. Amikor a zenekar visszajött, újraindították a Walking In My Shoes-t, és folytatták a műsort. Az egyetlen dolog az volt, hogy a képernyők nem tértek vissza egészen az este végéhez közeledve (amikor a 'Somebody' elkezdődött). A boxban ülők számára ez egy szép, intim show-t jelentett. A hátul ülő emberek azonban valószínűleg nem voltak túlságosan elégedettek.

A másik csúcspont az a srác volt, akinek sikerült a színpad jobb oldaláról felszaladnia a színpadra (a 'Personal Jesus' alatt). Egyszerűen felszaladt oda, Martin és Dave mögé, és már kezdett elidőzni, amikor a biztonságiak lerángatták a színpadról. Dave-nek volt néhány szava a titokzatos emberhez, és a show folytatódott, bár kissé rövidebbre sikerült. A kijárási tilalom és az áramszünet miatt néhány dalt kivágtak a szettből. Összességében azonban, mint mindig, nagyszerű koncert volt.

Íme tehát az említett áramszünet: 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7118469421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása