Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

10 éve Hannoverben dübörgött a Tour Of The Universe - egy újabb Martin-meglepetéssel!

2019. november 03. - Szigi.
A harmadik németországi Tour Of The Universe 10 éve egy harmadik Martin-dalt eredményezett a setlistben. Ez a dal aztán később - ellentétben a Freelove-val és főleg a Clean-nel - a setlistben ragadt, sőt, végül ez került fel a barcelonai hivatalos koncertkiadványra is. Ez a dal a DRESSED IN BLACK, amely a 2001-es Exciter Tour után került újra a setlistbe.
 
Az utolsó mondatban emlegetett agyalás a setlisten végül nem manifesztálódott olyan izgalmas mértékben, ahogy azt sejteni lehetett. A pletykák szerint a Peace-t, az In Sympathy-t és a Fragile Tension-t is játszotta volna a banda az utolsó turnészakaszban is, rotációban a Miles Away-jel és a Come Back-kel, de végül aztán ez utóbbi két dal maradt csak a setlistben (egymást váltogatva).
 
A turnéblogból idézünk újfent tehát:
 
"Az első európai turnészakasz után azt gondoltam, hogy már láttam a legjobb Depeche Mode-közönséget. Az energia, a lelkesedés és a vágyakozás az európai turnészakaszon összehasonlíthatatlan. Emlékezetes. És aztán jött Hannover.
A közönség jelenléte szinte tapintható volt. A Dressed In Black alatt el kellett hagynom az irodát és meg kellett néznem a közönséget: úgy tűnt, hogy minden egyes résztvevő énekelte és izgatottan hallgatta az öreg - most felfrissített - kedvencet.
A fiúk ma este Frankfurtban egy helyi klubban próbáltak. Nagyszerű volt nézni az agyalást, ami aztán egy nagyon gondosan összeválogatott setlistet eredményezett."
 
A hannoveri fellépés 2009 november harmadikáról teljes egészében a rendelkezésünkre áll. Nézzük meg! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8315284010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása