Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Megérkezik az Insight - a Tour Of The Universe-en járunk ismét

2019. november 23. - Szigi.
10 éve a Tour Of The Universe-en egy olyan szám debütált a Martin-blokkban, ami addig még soha nem csendült fel Depeche Mode koncerten: ez pedig az INSIGHT volt! A dal aztán hosszabb időre bebetonozta magát a setlistbe, majd egy turné kihagyás után a Global Spirit Tour második európai szakaszán is jónéhány alkalommal felcsendült: így mindkét téli Sportarénás koncerten hallhattuk ezt a dalt (2010-ben és 2018-ban is).
 
A turnéblog nem tesz említést a meglepetésdalról:
 
"Lyon - ami Franciaország egyik kulináris fővárosaként ismert - messze az egyik legelbűvőlőbb hely, amit valaha láttam. Érdekes és misztikus utcácskák, meglepő butikok, egyedülálló kulturális történelem. Csodálatos és szórakoztató emberek.
 
A Halle Tony Garnier-ben játszottunk, ami a második legnagyobb koncerthelyszín Franciaországban a párizsi Bercy mellett, és persze telt házunk volt, 16.000 nézővel! Rhone-Alpes megye tárt karokkal várta tehát a DM rajongókat"
 
Itt pedig az Insight:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3415307530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása