Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma utoljára a Sounds Of The Universe korszak mixeiről

2019. december 08. - Szigi.
Jó reggelt a Sounds Of The Universe mixrajongóknak! Nekik sajnos rossz hírünk van, ma utoljára vesézzük ki részletesen a 2009-es nagylemez - egyébként kifejezetten jó - mixtermését. A többieknek kitartást kívánunk, kérjük, ne töröljék a kedvencekből az oldalt :D
 
Töretlen lelkesedéssel haladunk tovább a Fragile Tension / Hole To Feed kislemezen. A digitális kiadvány felénél tartunk, ahol egy olyan mix található, amely annyira elveszett a mixdömpingben annak idején, hogy e sorok akkurátus mixgyűjtögetője-és számontartója is csak 2017 környékén fedezte fel, hogy ilyen mix egyáltalán létezik. Pedig a HOLE TO FEED (PAUL WOOLFORD'S EASYFUN ETHEREAL DISCO MIX) nem is rossz, bár kétségtelenül kissé kaotikus. Hallgassuk:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5115341856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása