Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Emlékkép a behavazott Lódz-ból

2020. február 10. - Szigi.
A Tour Of The Universe északi hadjárata 10 éve a behavazott Lódz-ba érkezett egy dupla előadásra. Lássuk a turnéblogot:
 
"Elég hideg van Lódz-ban, -10 fok körül járunk, szóval őszintén szólva most nem sok időt töltöttem városnézéssel. Hihetetlen mennyiségű hó van a környéken, és azt mondják, hogy még további havazás is várható.
A koncert helyszíne elég unalmasnak tűnik kívülről, de belül lenyűgöző. Minden jól ment a cucc beállításával, készen lettünk időre.
Kint álldogált néhány száz rajongó, akik szenvedtek a fagyos körülményektől. Néhányszor kirohantam hozzájok, és alig vártam, hogy visszamenjek a jó melegbe, hogy ismét érezzem a füleimet.
Bent, az arénában a Nitzer Ebb csiszolgatta a focitudását és a Depeche Crew nagy részének megelégedésére szolgált, hogy dupla este jön, így csak egyszer kell beállítani a cuccot. Mivel a Crew 20 órát vezetett előtte a hóban, azt hiszem, hogy megérdemelték a pihenést.
Beszéltem a Crew néhány tagjával és azt mondták, hogy az utolsó pár koncert tényleg nagyszerű volt, lenyűgöző közönséggel, szóval este is a legjobbakra számítottam.
Ahogy a kapukat kinyitották és bejött a közönség, az első 15 sor azonnal elkezdte skandálni, hogy "De-Peche Mode De-Peche Mode" - nagyon hangos közönség voltak.
Az együttes 9 óra után néhány perccel lépett színpadra, és jól kezdtek, de 3 vagy 4 szám után sebességet váltott az együttes és a tömeg is, akik a legjobbak voltak, amit valaha láttam. Elkezdték énekelni a Master And Servant-ot a bandának, aztán Martin biztatta őket, hogy énekeljék el a verzéket is, és a közönség remek munkát végzett - csodálatos pillanat volt.
A Home végén a jam is jól sikerült, és Dave úgy tűnt, mintha Nitzer Ebbet énekelt volna - a "Left Right Left"-et énekelte a Once You Say című Nitzer Ebb dalból a Home legvégén. Ez nagyon tetszett az Ebb legénységének, akik a színpad oldaláról nézték a koncertet.
A Policy Of Truth lufijainál korábban megemlítettem, hogy srácok, legközelebb több lufit hozzatok - és Lódz megértette a kérésemet, mert körülbelül 1000 léggömb repült körbe-körbe a dal alatt! Nagyon jól sikerült, és ez egy olyasvalami volt, amiről később is biztos, hogy beszélni fogunk, szóval szép munka volt, srácok!
Dave többet sikoltozott, mint korábban bármikor, többet kontaktált a közönséggel, mint eddig bármikor, végig mosolygott és a dalok bizonyos részeinél mutogatott a rajongókra.
Nem tudom, miért választották a rajongók a Master And Servant-ot arra, hogy ezt skandálják a bandának, de skandálták, és Martin egy icipicit játszott is belőle a szintijén a Stripped előtt.
Ez egy tökéletes este volt, és alig várom a holnapit!"
 
Következzék a Behind The Wheel egy igencsak jól sikerült felvétele erről az estéről!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4915467088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása