Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Amikor Martin harisnyakötőben elvarázsolja a texasi közönséget és a ZZ Top egyik tagját

2020. március 26. - Szigi.

Ma 35 éve kezdődött Billy Gibbons (ZZ Top) és a Depeche Mode barátsága! Billy és a DM fiúk ma is jóban vannak, ennek - és Billy hangoztatott Depeche Mode rajongásának - ékes bizonysága a Soothe My Soul remix, ami 2013-ban hivatalos maxin is megjelent!

De hogy is indult ez a barátság? Houstonban lépett fel a Depeche Mode 1985 március 26.-án, és Billy is a közönség soraiban volt. "Nehéz volt felfogni, mit látok. Nem volt gitár, nem volt dob. Minden gépekből jött. De mégis átjött egy bluesos lüktetés a játékukon. Koncert után bementem a backstage-be: találkoznom kell ezekkel a srácokkal! Meg voltak lepve. "Mi szél hozott ide téged?" Amire azt feleltem: "Haver, a súlyosság!" Barátok lettünk. Martin Gore egy gitáros, akit csapdába ejtettek a szitetizátorok.".

Martin másra emlékszik a texasi közönségből: "Cowboykalapot viseltem, női ruhát, harisnyát és harisnyatartót. Azt gondoltam, hogy provokálni fogom őket. De valójában tök jól jött ki az egész. Bírták a cuccot, ami azt bizonyította bennem, hogy a végsőkig elmehetek ebben a játékban!"

A koncertről van egy egész jó minőségű teljes felvételünk, íme!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7915560724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása