Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

11 éve kezdődött a Depeche Mode újkori történelmének legnagyobb válsága

2020. május 12. - Szigi.
Andy: "Na, az egy furcsa este volt. Csak a második koncert volt a turnén. 20 perccel a kezdés előtt, Martinnal álltunk a backstage-ben, bort iszogatva, és kissé idegesek voltunk, mivel még nagyon a turné elején jártunk. Ekkor hirtelen odajön a menedzser, és azt mondja: "Dave beteg". Aztán elkezd kiabálni: "El kell tűnnünk! Jön valaki, aki megfogalmazza a bejelentést a közönségnek, de elég brutális lesz a reakciójuk"".
 
Martin: "Hogy a görök rajongók hogy fogadták a bejelentést? Elkezdtek tűzlabdákat dobálni a színpadra a bejelentés után. Soha nem fogom elfelejteni".
 
Dave: "Gyönyörűen működött a tagadásom. Mondtam is az onkológusomnak: "Egy 8 hónapos turné elején vagyunk. Lehetne esetleg utána megműteni? Erre ő: "Megőrültél? Rákos vagy! Az az egyetlen esélyed, hogy hamar felfedeztük!"
 
Andy: "Paradox módon Dave betegségének "köszönhetően" tudtam elmenni apám temetésére.
 
Ma 11 éve kezdődött az újkori Depeche Mode történelmének legnagyobb válsága, Dave Gahan rákbetegsége! Az athéni koncert körülményeit és reakcióit alaposan körbejártuk tavaly, így csak ismét hálát tudunk adni: Dave meggyógyult és azóta is a legjobb egészségnek örvend :) Íme a bejelentés pillanata, amit zavargások követtek:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8115685054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása