Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Razormaid utolsó hivatalos munkái a Depeche Mode-nak

2020. szeptember 16. - Szigi.
Az It's Called A Heart kislemez az USA-ban is megjelent 12'' vinylen, rajta 3 új mixszel! Ebből kettőt Joseph Watt készített, akit már ismerhetünk a Master And Servant kislemez amerikai kiadványáról: az ő nevéhez fűződik a Master And Servant U.S. Black And Blue remixe és a (Set Me Free) Remotivate Me 12'' verziójának USA-ban kiadott edit-je. Joseph Watt-nak ez volt az utolsó hivatalos remixe a Depeche Mode-nak, ám nem hivatalos mixeket még számtalant készített, rendkívül népszerűeket is, ugyanis ő nem más, mint Razormaid!
 
Az IT'S CALLED A HEART (EMOTION MIX) már kicsit kalózmixes jellegű, erősen hasonlít az Extended Mixre, talán némiképp táncosabb, rosszabbul szól és a végén vicces a "pingponglabda-effekt" megőrülése.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3016203156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása