Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Megcsonkított Mode? Ijesztő nevű mixcím a The Beloved-től

2020. szeptember 17. - Szigi.
Egy újabb Jon Marsh (The Beloved) remix következik, ez pedig a WORLD IN MY EYES (MAYHEM MODE). A kissé ijesztő mixcím (Megcsonkított Mode) egy újabb kellemes, finoman house-os beütésű mixet takar, a The Beloved-ből importált Roland TB-303 hangokkal. A mix eleje ismerős lehet a Devotional-verzióból! :)
Flood még a World In My Eyes-ról: "Nekiláttunk a World In My Eyes című dalnak. Először a demót kezdtük el finomítgatni, s emlékszem, egyik este „kirúgtunk a hámból”... Ez elég sokszor előfordult... ...nos, Alannel és Dave-vel beszélgettem, s ők is úgy érezték, hogy valami akadályozza a dal igazi kibontakoztatását, aminek az is lehet oka, hogy nem a megfelelő módon nyúltunk hozzá. Azt mondtam nekik: „OK, rendben. Értem, mire gondoltok.” Másnap reggel Martin és Fletch pontosan ugyanezt vetette fel nekem. Azt mondtam nekik: „OK, mivel mindenki elégedetlen a dal mostani állapotával, dobjuk mindent a kukába, és ti is felejtsétek el az összes ezzel kapcsolatos eddigi elképzeléseteket.” Aztán Alannel fél napig azon „rágódtunk”, hogy akkor most hogyan is szóljon... A basszusszólamot és a ti-ti-ti-ti-t is ekkor találtuk ki. Mire Martin és Fletch visszatért a stúdióba, a dal a felismerhetetlenségig átalakult. Olyan volt, mint egy áramütés... Ez volt az a pillanat, amikor rájöttünk, hogyan is akarunk dolgozni." (a fordítás a Freestate.hu oldaláról származik)"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1016204252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása